top of page
keyline.jpg

pagesia regenerativa

La Cooperativa treballa en la transició d'un sistema agrari convencional cap a un sistema d'agricultura i ramaderia regenerativa, enriquint així la transició agroecològica del nostre entorn.

 

El sistema agroecològic és un dels àmbits troncals on la passió, la professionalitat i el potencial regeneratiu d'ecosistemes vius es veurà reflectit en els prats, horts i boscos dels quals formem part, tot seguint els cicles i temps que ens marca la natura.

Concretament treballem un hort productiu, una explotació ramadera amb ovella ripollesa i vaques, el cultiu de fruiters i la gestió forestal del bosc de la finca.

 

aquí t'ho expliquem amb més detall
 

cistelles a domicili

Cada divendres repartim cistelles de verdures de producció pròpia a domicili per tot el Ripollès.

 

Puntualment oferim també a les nostres clientes la venda del nostre xai. 

Per a més informació, contacteu amb nosaltres.

 

 


 

cistella_12_08_22_v2_baixa.jpg
hivernacle_8.jpg

la paradeta dels mercats

Als mercats no només venem productes, sinó que també reivindiquem la compra local, l'arrelament, els valors de la feina ben feta, les places com a espais de cultura popular, l'intercanvi de coneixements, el saber quin producte i a qui li estàs comprant. És, més enllà d'un espai de compra-venta, un espai de lluita.

A la nostra parada hi tenim producte del nostre hort, productes de proximitat, menjars transformats per nosaltres i artesania que fem amb molta cura a Mas La Sala.


Mercat de Sant Pau de Segúries: primer dijous de cada mes


 

bottom of page